X

Frați, dar nu își vorbesc: De ce e supărat Augustin Viziru pe fratele său Lucian

Frați, dar nu își vorbesc: De ce e supărat Augustin Viziru pe fratele său Lucian. Frații Viziru au o relație complicată și nu-și mai vorbesc de ceva vreme. Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, Augustin a răspuns întrebării care i se adresează cel mai des – dacă s-a împăcat cu Lucian. Deocamdată, acest lucru nu s-a întâmplat, iar actorul a dezvăluit și nemulțumirile pe care le are în legătură cu situația lor.

Frați, dar nu își vorbesc: De ce e supărat Augustin Viziru pe fratele său Lucian

De ceva timp, frații Viziru sunt certați și evită să-și vorbească. Cei doi au fost implicați în mai multe dispute și s-au distanțat treptat. Fostul membru „Gaz pe foc’ a relatat că între ei a existat dintotdeauna o relație tensionată, care a pornit din copilărie.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Ceaușescu nu ar fi băut niciodată cafea: Motivul mai mult decât ciudat pentru care nu a preferat această băutură

Augustin Viziru spune că și-ar da viața pentru fratele său, dar tot nu-și vorbesc

Augustin Viziru este adesea întrebat dacă s-a împăcat cu fratele său, lucru care începe să îl deranjeze, dat fiind că relația lor a fost dintotdeauna complicată. Actorul spune că și-ar da viața pentru Lucian, dar cu toate acestea, încă nu-și vorbesc.

„Am fost la premieră, că s-a lansat Tătuțu și am avut patru interviuri. În toate patru, despre ce crezi că a fost vorba? „Te-ai împăcat cu Lucian?’. Numai asta contează, nimic altceva. Dacă suntem noi certați. Și le-am explicat și lor. Dacă pui femeie cu bărbat doi ani să stea într-o casă, se ceartă, că nu au cum să se înțeleagă.

Eu cu ăsta cu care am crescut și am dormit în același pat, am mâncat din aceeași farfurie, am îmbrăcat aceleași haine, nu e normal să ne mai și certăm? Da zi tu ceva de fratele meu, păi îți mănânc inima. Oricine altcineva pe lumea asta.

Nu există ceartă, suntem noi mai așa în perioada asta. Dar asta nu înseamnă că dacă e ceva pe lumea asta să-l deranjeze, primul care să sară să nu fiu eu. Păi eu îmi dau viața pentru ăla. Asta ca să încheiem subiectul cu certurile între frați. Ne certăm ca toți frații și toți oamenii. Nu suntem cu nimic mai speciali decât unii, sau decât alții’, a explicat Augustin Viziru în podcastul „Vin de-o poveste’.

De ce e supărat Augustin Viziru pe fratele său

Augustin Viziru și-a spus și nemulțumirile pe care le are față de fratele său. L-a deranjat faptul că l-a contactat doar pentru a-i propune să joace într-un film, fără să se intereseze deloc de viața sa personală. Nu i-a plăcut nici că a fost ultimul care a aflat despre un proiect în care Lucian este implicat.

CITEȘTE ȘI: Delia Budeanu și drama pe care a trăit-o cu primul soț: 10 ani i-a luat să își revină

„În loc să îmi zică și el, „Ce faci, măi, frate?’, că nu mi-a mai zis un ce faci de 20 de ani. „Vrei să joci în film?’, „Nu’, „Bine, pa’. Na discuții între frați. Fratele meu mai mare cu trei ani jumătate. Nu vorbim de ceva timp. Nu că nu vorbim, ne evităm. Ne evităm să nu ne deranjăm unul pe altul, de fapt. O prostie, de altfel. Dar na (…) M-a supărat.

Eu când mă implic, mă implic 100% și mai ales în relația cu fratele meu. Păi avea el voie vreodată să se apuce de ceva fără mine? Nu că voiam eu, să-l susțin! Nu aveam eu nevoie de nimic. A trebuit să aflu.. A fost mare secret, eu trebuia să aflu ultimul, era o chestie de genul ăsta, eu sunt, mă, frate-tău’, a mai spus actorul.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro